Wednesday, February 6, 2013

Saat Uzma Mengenal Tudung

Bila kenal erti tudung, tak kisah la pakai skirt ker, suar pendekke sumer nak pakai tudung. Kdg2 ibunya ni cuba sorok tudungnya, sbb xmatch tau! & nak tergelak pun ader dah senget tudungnya, especially bila pakai syria. Apalagi, menjerit la si uzma ni bila tudung kena sorok..At last, mst ibunya surrender..kena pakai kan tudung, betulkan tudung banyak kali sepanjang dlm kete, kat pasar even tgh shopping tau. Takpela, smg anak ibu si cantik manis ni jadi anak yg solehah, menjaga aurat mu bila sampai masanya nnt..Huhu..xlama dah..& pd wkt itu..usia sy sudah capai 40 tahun..



Tudung ni Uzma yg pilih..sgt la labuh tau..Skrg suka Ana Muslim!



Waktu santai petang pun mcm ni jugak..Kayuh2 basikal..tudung mengerbang..haha..


Ni latest..ibunya ni pesan masuk tudung dlm baju hampir setiap hari b4 p kenduri bertunang mak cik uzma ni..br la nak ikut ckp ibu..Nampak Uzma dah besar sangatla!

4 comments:

dya said...

ala2..comey dak uzma nih lah..

Musliza Hasni said...

tq dya..time senget benget pakai tudung..geramjer ibunya ni tgk..he2

Azwani Shaari said...

besar dah ank dara ko....cepatnya masa berlalu kan...

Musliza Hasni said...

Tula, wani..cepat dh phm org2 tua ckp..drama kt tv pun dia dh phm wei..haha