Friday, March 25, 2011

Sy nak MIRACLE

Sy teringin sgt al-quran ni...kiter blh tmbh ilmu kiter dr segi tajwid, ader maksud al-quran, kisah2 al-quran..yg sgt senang nak fahamlah..
**
sy dh request dr hubby sy...mintak2 ler dapat...lgpun sejak kebelakangan ni, rsnya prestasi aml sy rsnyer dh mkn berkurang....
Tgjwb kiter sgt besar kpd ank2 kiter..
Bg sy, utk mendidik ank, kiter perlu didik diri kiter dahulu..





Menarik & Tertarik!



Dh byk lupa dah bhs arab..kalo dpt quran ni..blh recall balik!

yg lg best...ader hukum tajwid..br la blh bc dgn tepat gitu..insyaallah..

siler bc 2 harkatyer..

ader jgk version vcd..

xder la kiter bc shj...maksudpun kn tau..br blh menghayati



Penuh dengan penjelasan terperinci mengenai ayat-ayat, ibadah, hukum-hukum, tanda-tanda kebesaran Allah, tempat bersejarah, tokoh dan ilmu pengetahuan..

suker! suker!


peta pun ader!



Tgk...kt peta ni dikaitkan dgn perjalanan rasulullah dr satu tempat ke tempat lain..penuh dgn citer para nabi ... byk benda blh recall..maklumla, dh meningkat umur ni, memori pn xmcm dulu..huhu





Tebalkan???




View Page


Qur'an Miracle 15 in 1

Teringinnyer al-quran ni...kan best kalo dpt hadiahkan pd mak ayh kiter...
mg2 ader la rezeki utk mereka nnt

harganyer...blh tahan jgk! tp berbaloi..
v
v
v
v
v

RM180...
v
v
agak2 bler la blh dpt??

(v l v)




5 comments:

Azwani Shaari said...

hurmmm, kalo x kawen lg boleh request buat hantaran, kan.. kalo mcm tu punya padat pengisiannya, mmg sngt berbaloi la rm180 tu... tp sedih le, aku pas dah ada anak ni, kurang dah masa mengaji, salu huru hara ngn anak, isk iskkk kena perbaiki diri ni :(

Eila said...

Betul tu Has...memang menarik Al-Quran ni..akak dah ade sebuah...name lain sikit...tapi ade knosep yg sama..so skarang bila baca dah confident ngan tajwid yg betul sbb ade lain2 warna utk setiap tajwid...memang berbaloi2..beli la..

Musliza Hasni said...

wani: mmg btulpun, aku nak bc yaasin, mlm jumaat pun byk kali miss..sbnarnyer, blh jer baca wkt anak2 dh tdo..tp, aku pulak mengantuk dh wkttu. Nak terkeluar ank tekak jgk la aku duk menegur si kakak jgn letak quran kat lantai..time kiter nak bc, time tula die nak buat experiment..haha

Musliza Hasni said...
This comment has been removed by the author.
Musliza Hasni said...

k.ila: byk jgk yg jual online quran ni..tp nak try survey kat mph dululah...kat ibfim pun ader jual..rupernyer kat ibfimtu mcm2 jual buku takaful.siap bg discount lbh 20% lg..